• Guillaume van Wilgen nieuwe hoofdtrainer vv Riethoven

  • Guillaume van Wilgen nieuwe hoofdtrainer vv Riethoven

    Als bestuur en Technische Commissie van voetbalvereniging Riethoven zijn wij verheugd en trots om te kunnen melden dat in de persoon van Guillaume van Wilgen ( 48 jaar )invulling is gegeven aan de functie van hoofdtrainer voor het nieuwe seizoen. Met Guillaume is overeenstemming bereikt voor een periode van 2 jaar.

    Hiermee gaat de in Dommelen woonachtige trainer  beginnen aan zijn tweede periode als trainer bij V.V. Riethoven. In het seizoen 2002 - 2003 was Riethoven de eerste club waar Guillaume als hoofdtrainer aan de slag ging. In het eerste jaar wist hij de nacompetitie te halen waar men uiteindelijk zijn meerdere moest erkennen in Casteren en Vessem. In het seizoen daarna lukte het de rood witten om na 22 jaar wederom kampioen te worden. Na Riethoven is van Wilgen als trainer werkzaam geweest bij DOSL, SBC, Dommelen, EFC, De Valk en Brabantia.

    Guillaume van Wilgen : “Eigenlijk was het de insteek om er één of een paar jaar tussenuit te gaan, maar mijn enthousiasme werd gewekt na een voorzichtig telefoontje. Riethoven is de club die mij de mogelijkheid heeft gegeven om naam te maken in de omgeving. Daar ben ik ze zeer dankbaar voor. Bij mijn afscheid heb ik aangegeven mijn rugzak te willen vullen als trainer en heb beloofd om nog een keer terug te zullen en willen keren. De gesprekken voelde direct weer vertrouwd en warm aan, mede doordat er op dit moment nog veel mensen binnen de vereniging actief zijn waarmee ik nauw heb samen gewerkt. Het allerbelangrijkste is echter dat het een enorme uitdaging is om met de huidige jonge spelersgroep aan de slag te gaan. Ik heb de overtuiging dat we in twee jaar positieve stappen gaan zetten in de ontwikkeling van de spelers en het team. Op die manier wil ik mijn belofte inlossen en Riethoven iets moois terug geven voor het vertrouwen die ik van hen heb gekregen in 2002 .